Desiree Andersen

DRØMMER DU OM Å LØPE HALVMARATON?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Drømmer du om å løpe Halvmaraton denne våren eller sommeren?

Halvmaraton er en morsom distanse som mange ser på som et oppnåelig, men passe hårete løpemål!

Selv for en nybegynner kan riktig trening over 12-20 uker hjelpe deg i mål med en positiv løpsopplevelse bak deg. Og når du først har gjort det en gang, er det stor fare for at du vil gjøre det igjen og igjen!

For den erfarne løper er halvamaraton et morsomt mål fordi det stiller krav til flere sider av løping. Vil du komme i mål på en viss tid trenger du ikke bare utholdenhet, du trenger å kunne holde tempoet oppe over flere kilometere og du trenger fart!

Etter ønske fra deltagere i min online løpegruppe BOOST LØPEGLEDEN har jeg derfor laget en egen online løpegruppe med spesifikt treningsprogram for deg som vil løpe eller løper halvmaraton, gruppa heter STERKERE LØPER, nettopp fordi vi jobber med de ulike elementene du trenger for å løpe en god halvmaraton!

Programmet har en strukturert oppbygning hvor hver fase bygger videre på den forgje  for å nettopp kunne trene opp både utholdenhet, tempo og fart!

I avsluttende fase av programmet trener du spesifikt mot ditt mål, om det er å fullføre distansen på en god måte eller kanskje sette en personlig rekord og løpe i mål på en viss tid.

Programmet inneholder:

  • Strukturert treningsprogram! Her jobber vi med både utholdenhet, fart, styrke, og løpsteknikk! Alt sammen avgjørende for å løpe en halvmaraton.
  • 4 ukers individuell formtopping inn mot ditt løp!
  • Hver uke får du nytt program med 3-4 løpeøkter og 1-2 styrkeøkter. Avhengig av hvilken fase av programmet du er i. Treningsmengden kan justeres ned for å tilpasses din hverdag i samråd med meg.
  • I løpet av programmet er vi innom ulike fokusområder som ernæring, teknikk, mental trening, innføring i løpdrills og bevegelighetstrening for løpere.
  • Direkte chat med meg og felles chat med de andre deltagerne.
  • Fellesskap med andre løpere som trener til akkurat det samme som deg!

Oppstart 1 gang i måneden! Les mer HER