Proteinrik sjokoladekake!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mandag 12. august starter vi ny fase i min online løpeklubb – BOOST LØPEGLEDEN! Og vi starter den nye fasen med det jeg har valgt å kalle en SUMMER RESET!

Vi starter mandag 12. august! Meld deg på HER

På mange måter synes jeg høsten er en lettere periode å jobbe med trening, kosthold og livsstilsvalg enn nyttår.

Hvorfor?

Fordi ettermiddagene er fremdeles lyse, vi har fremdeles dager med god temperatur, butikkene bunger over at deilige råvarer OG det er følelsen av overskudd etter en god ferie!


Og den muligheten skal vi gripe og benytte til det fulle i
BOOST LØPEGLEDEN sin SUMMER RESTET!

💓 Test + screening med meg.
Vi kartlegger ditt utgangspunkt lik at du får et treningsprogram tilpasset ditt nivå, og en treningsmengde som passer ditt mål og din hverdag!

💓Kostplan og Food Prep
Gjør det lett for deg selv å ta gode matvalg med min Food Prep metode! Med bare 30 minutters innsats på kjøkkenet kan du bare gå å hente ferdige måltider flere ganger om dagen!

💓 Bekjemp sukkersuget!
Sukkersug, cravings og skap jakt er noe mange av oss sliter med. Under SUMMER RESET lærer du konkrete verktøy som hjelper deg bekjempe dette en gang for alle!

💓 Dine daglige vaner
Veien til en livsstil som varer og varer ligger i dine små daglige vaner. Track dem via appen!

Sukkersug vil være et av temaene vi skal jobbe med, og gode alternativer man kan ty til når man ønsker å kose seg litt ekstra vil så klart være en del av planen. Blant annet vil du finne denne sjokoladekaka💓

Oppskriften er super enkel, og lages av ingredienser du finner i en hvilken som helst matbutikk! Den gir 4 kakestykker, og kan stekes i en liten ildfast form ( 10 x 15 cm) eller som 2-3 store muffins!

Du trenger:

2 egg

1 dl gresk yoghurt

0,5 dl sterk kaffe (kald)

6 ss Sukrin Sirup Gold eller lønnesirup

2 ss bakekakao

25 gram mørk sjokolade

5 dråper vanilje essens (kan sløyfes)

1 klype salt

1 dl havremel

1 ts bakepulver

Til glasuren trenger du:

½ beger cottage cheese med vanilesmak

50 gram kremost naturelle

2-3 ss sterk kaffe

2 ss bakekakao

Smak til med flytende søtning som lønnesirup eller Sukrin Gold Sirup

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Start med å vispe sammen egg, yoghurt, vanilje esses og kaffe. Rør så inn bakekakao før du til slutt vender inn mel, bakepulver, salt og sjokoladebiter.

Hell røren over i formen og stek midt i ovnen i 25 minutter.

Pruk en tannpirker for å se om kaken er ferdig. Hvis det fremdeles er deig på tannpirkeren kan du la den steke i et par minutter til

Avkjøl kaka helt.

Slik lager du glasuren:

Bruk en stavmikser, blender eller kjøkkenmaskin til å blende cottage cheesen helt klumpfri. Tilsett kremost, kakao og 2 ss kaffe og miks godt sammen til du får en luftig glassur. Ønsker du at den skal være søtere eller ha en sterkere kaffesmak smaker du den til med mer kaffe og flytende søtning.

Når kaka er helt avkjølt kan du bra glasuren over.

Hva mer får du som medlem i BOOST LØPEGLEDEN? 


💓passer ALLE nivåer
💓Nye økter hver uke
💓Øktene har varierende lengde slik at du alltid kan få en effektiv økt – om du har 30, 45 eller 60 min til trening.
💓styrkeøkter
💓ukentlig meny til alle måltider
💓habit tracker
💓et fantastisk fellesskap
💓alt samlet i en egen app

Vi starter mandag 12. august! Meld deg på HER