Desiree Andersen

SummerRunClub | løp med meg i hele sommer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Les mer HER

Ja, trenger jeg egentlig si noe mer? 😉

I juni, juli og august forvandler jeg min online løpegruppe til SummerRunClub! En løpeklubb for deg som har lyst til å bruke sommeren til å komme i form og bygge overskudd, uansett hvor du måtte være, og uansett hvor mye tid du måtte ha til trening!

Det geniale, om jeg så skal si det selv, er nemlig at øktene i SummerRunClub ikke bare er tilpasset ditt NIVÅ, men også hvor mye TID du har til trening.

Du kan altså selv velge om du skal løpe ca. 30 minutter, 45 minutter, 60 minutter eller mer!

I tillegg til ukentlige løpeøkter vil du få styrkeøkter, som du kan trene hvis du vil. Også her har jeg tenkt på at du skal ha muligheten til å trene akkurat sånn som det passer deg i sommer! Det vil si at du kan velge økter med eller uten utstyr.

I tillegg vil det hver måned være mulighet for å vinne gratis medlemskap i min BOOST LØPEGLEDEN ved å delta i veldig uhøytidlige challenges og virtuelle løp!

I JUNI kan du vinne ved å:

  • Sanke kilometer i en kilometer challenge.
  • Ved å dele bilde fra sin vakreste løpetur
  • Ved å dele bilde fra en løpende turistopplevelse

Jeg vet ikke med deg, men jeg elsker løpende sightsing!

Her ser du noen glimt fra en løpetur jeg hadde i London sist sommer <3 

BLI MED HER